skuter1975, Ja ostatnio podobne używałem i byłem mega zadowolony można nim zrobić zdecydowanie więcej rzeczy niż takim za 50zł ( też posiadam i tnie połączenia i nie ze wszystkim się łączy) ja miałem do zabawy taki :
http://viaken.pl/pl/diagnoskopy-v-scan/ ... olski.html
A powiedzcie mi jakim interfejsem i programem mogę ustawić, aby pompka która pompuję paliwo szybciej się załączała/szybciej paliwo "popędzała"? Da się takie coś zrobić czymś? Chodzi mi o moment jak jest zapłon.
Droższy ma te same funkcje pewnie co ten tańszy ale już gorzej z jego funkcjonalnością jeśli chodzi o WIN7
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Czym się te dwa kable różnią? Obydwa pasują, żeby sprawdzić kąt wtrysku w 1m?
Witam
ja mam ten droższy kupiony u Viaken i jestem z niego bardzo zadowolony działa u mnie bez problemu z win 7 32bit, wcześniej miałem kupiony u innego sprzedawcy taki podobny jak ten niebieski i to był błąd bo tańszy interfejs miał problemy z komunikacją. Nie wiem jak będzie u ciebie z sprawdzeniem kąta wtrysku ale u mnie z adaptacją immo programem VAG-COM 409.1 wszystko dobyło się według opisu na forum. Najlepiej się skontaktować z sprzedawcą Viaken napewno też coś doradzi.
Pozdrawiam
waldi1971 pisze:ja mam ten droższy kupiony u Viaken i jestem z niego bardzo zadowolony działa u mnie bez problemu z win 7 32bit
A ja mam ten tanszy i dziala mi na win7 64bit Musialem tylko jakies bibloteki microsoftu wrzucic, ale to tylko z powodu starego SP. Na 99% kable maja te same funkcje, lepszy kabel to kilka stowek.