bartekmk, ja bym chyba poki sie tym nie przejmowal a przynajmniej na juz skoro dziala to ok, a jak masz w planach wymiane napinacza to wtedy sie tym zajmij
przeczytałem cale 21 stron tego tematu, troche sie usmialem, szczegolnie z powtarzajacych sie pytan dlaczego klima sie w zimie nie wlacza
jesli chodzi o nadmierne parowanie szyb to czestym problemem jest zacinajaca sie klapka obiegu zamknietego, problem juz jest powszenie znany
Ciekawe czy ktos ma jakis pomysl na moj problem
mowiac w jak najwiekszym skrocie, climatronic nie potrafi utrzymac temp na dluzsza mete.
najbardziej irytujace jest to w zimie, kiedy jade na trasie mam ustawione 21*C w trybie AUTO i jest fajnie. minie jakis czas powiedzmy 1h robi sie chlodniej, no to bach mu do pieca 23*C ustawiam. znowu jakis czas jest fajnie az znowu zacznie robic sie chlodno. Raz mi bylo tak zimno ze ustawilem 26*C to znowu za goraco, zjechalem na 24*C zrobilo sie ok i za chwile znowu lekko chlodem zawiewa.
Wszystko bym mógł zrozumieć ale jade np A3 2000r i jak ustawie 21*C w trybie AUTO to czy lato czy zima moge climatronica w oole nie dotykac. Bo przeciez oto w climatronicu chodzi, a nie zeby tam grzebac raz cieplej raz zimniej