wywal kata wstaw samo rure i koszt pare piw jedynie bedziesz miał u mechanika ja mam tak u siebie zrobione i ruznica jest ogromna w moich 2 poprzednich samochodach tez wywalałem kata opłaca sie ;]
kiedyś mnie zatrzymali golfem MK3 troche głosno chodził pusty przelot plus sportowy tłumik ULTERA na końcu ale mnie puścili bo powiedział ze on nie są od tego żeby kata sprawdzać ani się brudzić jak problem z przeglądem zapraszam do Sosnowca mój znajomy ma OSKP problemu z przegladem nie ma
darkghoust, Niestety bez cięcia i spawania się nie obejdzie, katalizator jest spięty razem z down pipe. Tłumikarze biorą za wycięcie 80-100zł (u mnie). Kata możesz sprzedać, ale niestety ceny platyny poszły na maxa w dół, ja kata sprzedałem za 350zł w tamtym roku
Ja w zeszłym tygodniu wywalałem kata Wspawana w to miejsce zwykła rura o ile pamietam fi 55. Cena 70zł bo rura kosztowała 40 No ale teraz sprzedam katalizator i bedzie na zero. Z tego co mi mówili kolesie co skupuja katalizatory to najlepsze były do 2000r bo miały najwięcej platyny a potem to cena ostro w dół.
Mam zatkany katalizator, chcę go wyciąć i wspawać rurkę, czy wyciąć samego kata czy tą taką jakby szyszkę przed nim też? czym pospawać migomatem, elektroda?
toledo 1L