Wiecie co zastanawiam się nad kołpakami, które byłyby przykręcane na śruby normalnie. Spotkaliście się z takowymi ? Może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi
Ja mam na Civiku '07 (znaczy mama ma) kołpaki które się normalnie przykręca tymi samymi śrubami co koła.
No i efekt jest dobry bo już ponad 2 lata bez utraty kołpaków
No tylko problem jest taki że ciężko znaleźć takie kołpaki co fajnie wyglądają i są na śruby. Makambra. Jak kupię fajne wciskane to nie ma bata, długo nie będą na moich kołach...
Z tego co zauważyłem to te kołpaki idealnie pasują do felg, tak jakby jedne były zrobione z myślą o drugich.
Chodzi mi o o twory na śruby.
Więc nie wiem czy do tolka nie będzie ciężko coś takiego dopasować.
Bardzo fajne, chyba dobry wybór.
Ostatnio widziałem tamte X-coś tam na Fordzie Mondeo i powiem że na żywca tak sobie wyglądają.
A takie jak te, tylko bez znaczka ma kumpel na megance i wyglądają super.
Soniacz zrób zdjęcie jak wyglądają na tolku i podaj linka z allegro gdzie kupiłeś może sobie takie same zakupie bo są fajnie a że i ja mam sreberko łatwo będzie ocenić...
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Czy takowe kółeczka będą pasować do mojego Tolaska? dodam że nie mam zadnych modyfikacji, full salonowy setup. i jeśli ktoś ma doświadczenie to prosze tez o info na temat czy nie bedzie za głosno w aucie oraz odnośnie spalania i wogóle komfortu użytkowania. do tej pory szukałem opon 205/55 R16 a te z linka sa lekko szersze stad moje zapytanie. pozdro