Bodek wiem że inaczej u Bartka to wyglądało Różnica muszę przyznać delikatnie wyczuwalna jak na moje ucho A słuch to mam dobry w końcu na klawiszach się gra
Ładnie, ładnie teraz tylko okleić blachę drzwi(zewnętrzną) od środka, najpierw uzupełnić miejsca gdzie nie ma oryginalnego wygłuszenia(1 warstwa), potem po całości(1 warstwa dekarki). ktoś radził też oblecieć taśmą dystans głośnika.
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy
Sony, no to mi poprawileś humor.... umówmy sie tak, jak bedziesz chciał coś robić przy drzwiach to daj mi wcześniej znac, przyjade i pomoge..... gratki pomysłu
mlody pisze:Sony, no to mi poprawileś humor.... umówmy sie tak, jak bedziesz chciał coś robić przy drzwiach to daj mi wcześniej znac, przyjade i pomoge..... gratki pomysłu
A co Twoim zdaniem źle zrobiłem ?
Zewnątrzną część blachy załatwiłem poniekąd, wycinanka była ale cóż, a teraz mam się zamiar brać za wewnętrzną
dziś przy okazji wymiany plastikowych zatrzasków w boczku klapy bagażnika(nie wiem jak to nazwać) okleiłem od środka pianką akustyczną. Bo mi trochę basu ucieka przez klapę
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy