Daj znać jak poszło bo moja przesyłka już została podjęta przez kuriera ale jeszcze nie dotarła wiec masz fory
u mnie nadal polski vag się nie łączy do niczego poza silnikiem, muszę znaleźć vag comma i sprawdzić
Ściągnij sobie od razu VAG-K+CAN COMMANDER 1.4. Ja wyskoczyłem ze standardowymi programami i będę musiał przespacerować sięjeszcze raz. Teraz od razu ściągnąłem wszystkie wersje.
I u mnie na razie porażka. Na elektrodzie (chyba) przeczytałem, że powinno działać z polskim Vagiem i z Vag+can commanderem 1.4, ale nie każdą dostępną w necie wersją. Jutro kolejne podejście.
Kolejna aktualizacja:
Ruszyły z commanderem. Ale akurat przestawianie przebiegu mnie nie interesuje. W plVag połączyło się tylko z modułem silnika... Teraz toczę małą walkę z vwtool, aby uruchomić. Jutro kolejna relacja...
tani kabel kkl bez problemu łączy się z toledo II, ja nawet bylem z moim autem u znajomego mechanika poprosiłem o podpięcie vaga i historia była taka sama jak na moich kablach, nie połączył się. Zostaje zatem interfejs za grubą kasę co dla mnie jest nieopłacalne
Do immobilizera i przebiegu podłączyłem się (can commander 1.4). Jakoś nie mogę się zmotywować, żeby znowu podejść z lapkiem do samochodu i inne programy sprawdzić, działające po CAN.