Witam
panowie sprawa życia i smierci. Założyłem hak i zacząłem podpinać elektrykę, z jakiegoś schematu korzystałem w ciemno i kicha nie udało mi się podpiąć kabli tak jak trzeba, potrzebuję opis każdego kabla i za co odpowiada. Ktoś ma może taki schemat albo mógłby napisać który jest od czego bo na lampie nie ma żadnego info. Z góry bardzo dziękuję.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2017, 09:25 przez suhhar, łącznie zmieniany 2 razy.
spoko już doszedłem metodą prób i błędów niestety nikt nigdzie nie napisał że w toledo trzeba stop podpiąc pod 3 światło stopu no i przeciwmgielne są blendzie i tam trzeba rzeźbić w kablach ;/ szukam jakiegoś sposobu na skróty.
No w sumie nie wiem, czego gość oczekuje. Po lewej stronie w bagażniku są wszystkie kable idące do lamp i do blendy. Żeby jak nie było to trzeba się wpinać w te kable. Nie wiem, o co chodzi z "rzeźbą", bo nie wyobrażam sobie, jak mogłoby to być lepiej rozwiązane. Gotowych wtyczek pod hak się raczej nie zostawia... No i na pewno nie trzeba się wpinać pod żadne trzecie światło ani w blendzie.
czyli g*** wiecie bo tego nie robiliscie i tyle. Jesli podłącze stop pod przewody pod lampe to robi zwarcie bo stop jest połączony z pozycyjnymi żarówka 2 włóknowa. Kapujecie czy nie ? dlatego trzeba podlączyc pod 3 swiatlo stopu. A przeciwgnielne gdzie macie ? czy też nie wiecie.