Toledo II z silnikiem 1.6

Toledo II generacji
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Post autor: tony »

Mi pierwszy raz tyle spalił (Vmax = VDozwolona + 10) bagażnik do pełna i 2 osoby dorosłe + dziecko na pokładzie i włączony climatronic :) niby nic a cieszy :)

Wracając do tematu lepiej kupić 1,6 który jest w bardzo dobrym stanie niż inny (bez różnicy czy Pb czy ON), który będzie się cały czas psuł itd.

Reasumując jeżeli o mnie chodzi to najważniejszy jest stan techniczny auta przy zakupie a nie jaką on ma pojemność :) bo szrota wychaczyć w super cenie to nie problem :p co widać czasami na naszym forum :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Awatar użytkownika
Sony
Administrator
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI ASV++
Kontakt:

Post autor: Sony »

Tony bardzo dobra przemowa - popieram :)

tony pisze:co widać czasami na naszym forum :)
Czemu jedną osobę przed oczyma mam po przeczytaniu tego :D ?
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Post autor: maniekmc »

Sony pisze:Czemu jedną osobę przed oczyma mam po przeczytaniu tego ?
hehehehehehehehehe
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Nie jedną :p ... zajrzyjcie do działu technicznego :-)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Tony
Awatar użytkownika
koti
Zasłużony
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

Post autor: koti »

Niestety podczas oglądania auta nie jesteś w stanie wychwycić wszystkich mankamentów auta, które często wychodzą dopiero po miesiącu czy dwóch. Kupno auta to i tak loteria no chyba że z pewnego źródła.
Seat Toledo II, 1.9 TDI 110 KM ASV, 2000r.
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

ważne żeby zrobić wszystko co w jest w naszej mocy :)
Tony
R
Romano
Forumowicz

Toledo II, 1,6 benzyna, warto kupić?

Post autor: Romano »

Witam wszystkich, przymierzam się do kupna Tolka od jakiś 2 miesięcy, chciałbym znać Waszą opinie o tym Toledo http://kupuzywane.moto.onet.pl/seat-tol ... 65627.html Właściwie ma to co chcę, żeby miał w wyposażeniu: klime automatyczna, halogeny, lusterka elektryczne czy komputer pokładowy, no i ..... jest czarny :) Tylko jedno mnie troszkę dziwi, że ma przejechane tylko 95 000 km, jak na auto z 99 r to troszkę mało. Co o nim sądzicie? i ile musiałbym zapłacić za te wszystkie papierki od sprowadzonego auta?

PS. Żeby nikt nie pisał, że nie przywitałem się na forum. Przywitałem się ponad miesiąc temu, jak się komuś chce szukać niech szuka :)
Awatar użytkownika
kalafek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kalafek »

Hmm... przebieg moim zdaniem nalezy wlozyc miedzy bajki... ze zdjec tez nie widac jakichs wczesniejszych "przygod"... szczerze mowiac jakos specjalnie to on mi sie nie podoba... ot zwykly tolek jakich wiele :) a co do kosztow to sprawa powinna zamknac sie w przedziale 1700-2000 zl :)

pozdro
Seat Toledo 1M 1.6 16V BCB Signo :)
Ratownik Drogowy PZM :)
R
Romano
Forumowicz

Post autor: Romano »

No koleś mi podał VIN i w salonie SEATa powiedzieli mi, że to jest stare auto i mają tylko wzmiankę w systemie o tym że auto jest sprzedane. A o przebiegu nic bo możliwe, że nie wpisywali do rejestru w tamtych latach tego.
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Post autor: maniekmc »

Stan skóry na kierownicy, wskazuję na przebieg 2x większy, ogólnie ładny, z tym,że ja bym nie kupił ze względu na pojemność- wydaje mi się że jest ciut za mała jak na Tolka.
1.8 to takie minimum logistyczne :D
[center]Obrazek[/center]
ODPOWIEDZ