Spoty mazowieckie

Spoty mazowieckie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Spoty mazowieckie

Post autor: maniekmc »

Dawaj Sagal, dawaj- już jest 8 osób zapisanych, kazdy po 10pln i już masz 80, czyli koło 15 literków, mnie na ok 200km by starczyło :-D
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

Spoty mazowieckie

Post autor: darkghoust »

Jest drugie rozwiązanie. Mogę Sagala zabrać w jedną stronę bo i tak jadę przez ostrołekę i bedę miał z kim pogadać. A z powrotem niestety aftobus za 25(?) zeta, a reszta na browar.
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Spoty mazowieckie

darkghoust pisze:Jest drugie rozwiązanie. Mogę Sagala zabrać w jedną stronę bo i tak jadę przez ostrołekę i bedę miał z kim pogadać. A z powrotem niestety aftobus za 25(?) zeta, a reszta na browar

Spoko rozwiązanie, a na autobus do Ostrołęki ja już go zawiozę, bo dworzec jest koło mnie :500:
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Spoty mazowieckie

Post autor: tony »

Do Wyszkowa to ja go mogę odrzucić na bank :!: :!: :!: z wyszkowa pociąg za 10 zeta i jest w domku - czyli jeżeli Darkghoust go przywoiezie to cała wyprawa 10 pln :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Awatar użytkownika
kristof
Zasłużony
Auto: BMW
Model: X5

Spoty mazowieckie

Post autor: kristof »

no tak tylko to jest spot aut toledo a nie pociagów :roll: proponuje zrzute po 10zl
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Spoty mazowieckie

Sagal, decyzja już teraz należy do Ciebie :522:
[center]Obrazek[/center]
S
SAGAL

Spoty mazowieckie

Post autor: SAGAL »

dziekuje chłopacy za taką odpowiedz i propozycje ale niestety nie wypada brac od was kasy jakos se poradze i postaram sie byc w niedziele ps kris mozna u ciebie przenocowac ;]
d
darkghoust

Spoty mazowieckie

Segal kasy nie wypada? to proponuje wlać ci paliwa hehehe. Jak coś to dzwoń to cię w niedziele zwinę z ostrołęki
S
SAGAL

Spoty mazowieckie

Post autor: SAGAL »

nie dzieki wole swoim przyjechac ale jak chcesz to mozemy razem zawitac do wawy do chlopaków ps.. nie wypada brac od was kasy na paliwo lub zebyscie mi tankowali jakos dam rade i postaram sie byc
d
darkghoust

Spoty mazowieckie

No to się w niedzielę zdzwonimy. Niestety w domu niemam neta
ODPOWIEDZ