....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Sorka że nie zapamiętałem , przeczytałem gdzieś wcześniej że się ktoś pytał może ty czy jest ktoś ze śląska. A widzę że jesteś z Zabrza to może bywasz w Bytomiu -bedę się uważnie rozglądał. Jeśli ten toledziak ze zdjęcia to twój to mój wygląda tak samo:)
Tak to mój tyle że teraz jeździ na 17 z TS i naklejkami klubowymi jedyne na Śląsku klubowe Toledo więc jak będę miał antenę na klapie a będziesz mnie widział to wołaj po nicku z forum
Po trasie do Radomia pogoniłem parę Toledo ale chyba nikt z forum bo nikt nic nie pisał
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
W okolicy Krakowa i Wieliczki widziane Srebrne 1M. Nie wiem czy kolega jest u nas!! Mianowicie bardzo nietypowe!! w środku ma SWAP silnika. 2.5 rzędowe z T4 z 2000 któregoś roku!! Autko widziane i widziane jak zapier.... niesamowicie!! KTOŚ OD NAS??
Ja dziś jechałem w krakowie toledem czarnym i widziałem bordowe toledo II tdi ok. 10.00 na Powstańców Wielkopolskich oblepione lepa Toledo club Pozdrawiam
Kaspoll1988 pisze:W okolicy Krakowa i Wieliczki widziane Srebrne 1M. Nie wiem czy kolega jest u nas!! Mianowicie bardzo nietypowe!! w środku ma SWAP silnika. 2.5 rzędowe z T4 z 2000 któregoś roku!! Autko widziane i widziane jak zapier.... niesamowicie!! KTOŚ OD NAS??
napewno go niema tu na forum znam to auto to dobrze jestes poinormowany ze wiesz co tam jest