Witam, jako że niedługo kończy mi się umowa z Orange rozpoczęły się telefony od doradców. Dziś proponowali mi HTC Desire 820 i Samsunga A5, przy poprzedniej rozmowie Xperie Z3 Compact. Zainteresował mnie ten HTC, ale ciężko znaleźć jakieś konkrety na jego temat w internetach (doczytałem, że normalnie jest on Dual Sim, a Orange wysyła model na 1 kartę). Zastanawia mnie jeszcze jego grafika (Adreno 405), bo na jej temat jest bardzo mało informacji (niby że gorsza od Adreno 330??).
Może ktoś wie/miał doświadczenia z tym telefonem, ewentualnie doradzi co lepsze. Z góry dziękuje za pomoc.
marcinek85 pisze:doczytałem, że normalnie jest on Dual Sim, a Orange wysyła model na 1 kartę
Spytaj się o dokładny symbol, w samungu pełna s4 ma kilka odmian różniących się prockiem, grafiką, pamięcią i jakoś się nie dziwię, że w salonach dają minimalistyczną wersję tego telefonu..
Tak samo jak brałem poprzednio One S, też były dwie wersje, Orange dawało oczywiście uboższą (ze gorszym prockiem) jak będą dzwonić to dopytam o konkrety (konsultant zaskoczył mnie tym HTC i nawet nie wiedziałem o co go zapytać)
Teraz też mam niewymienną baterie i jakoś nie narzekam. Wiem o Z3 Compact, że jest dobry, ale na dzisiejsze czasy 4,6 cala to trochę mało A5 ma już 5 cali a Desire 820 ma 5,5 cala. Sony gdzie wyczytałeś o tych odmianach??