Data : 24.01.2009 Miejsce: GŁOGÓW , PORT (mapka dojazdu)
Navi Dyzio PRO
Godzina : 14:30
Dziękuje za wysłuchanie i mam nadzieje ze bedzie nas jak najwiecej
[ Dodano: 2009-01-20, 20:31 ]
Miejsce: GŁOGÓW , PORT
Miejsce niestety trzeba zmienić ponieważ port został zamknięty ale przenosimy na LIDLA jedzie sie tak jak na port i bedzie widać LIDLa w pewnym momencie
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie :]
tak jak napisał Dyzio...z przyczyn nam nie znanych wjazd na port został zamknięty...Tak więc nowe miejsce spotu to parking przy sklepie "Lidl"...Jak tam dojechać...Po zjeździe z ronda będzie krzyżówka...Za krzyżówką jedźcie prosto...Po paru set metrach po prawej stronie ujrzycie "Lidla"...I tam będzie wjazd...Nie wjeżdzajcie na parking przy sklepie tylko na ten bardziej przy drodze...Mam nadzieje że traficie
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<<
elo fajnie ze robicie spota chłopaki szkoda ze mi sie raczej niuda dojechac. tolek na warsztacie robie tarcze itp.niewiem moze sie wyrobie ale watpie bo chetnie bym wpadł
pewnie że fajnie by było gdybyś zawitał na spota....zresztą każdego z Dolnegośląska zapraszamy na spota do Głogowa...i trzeba pomyśleć nad regularnymi spotami na Dolnymśląsku
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<<