Witam a ja mam pytanie odnośnie sprzedaży kata?? gdzie panowie płacą takie ceny jak piszecie za kata od arl 700-800zł? czy ktoś wie gdzie można sprzedać kata za w miarę dobrą kasę ?? może jakiś skup niedaleko mrągowa-olsztyna?
//Sony Chłopie zacznij słownika używać
Ostatnio zmieniony 09 lis 2011, 21:10 przez chojny1987, łącznie zmieniany 2 razy.
chojny1987 pisze:Witam a ja mam pytanie odnosnie sprzedarzy kata?? gdzie panowie płacą takie ceny jak piszecie za kata od arl 700-800zł? czy ktos wie gdzie można sprzedaci kata za wmiare dobrą kase ?? może jakiś skup nie daleko mrągowa-olsztyna?
wystaw na allegro a sam się wylicytuje za odpowiednią cenę i nie będzie problemu. najpierw jednak zorientuj się po ile platyna chodzi i jeżeli cena będzie niska to poczekaj aż osiągnie odpowiedni poziom. ot i cała filozofia
Wystaw go na Allegro daj cenę minimalną jaka cię interesuje i patrz czy się sprzeda czy nie. Jak się nie sprzeda to wystawisz drugi raz i po problemie. Mój poszedł za prawie 700.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Ja też sprzedaj co zrobiłem.
1.W goglach wpisałem skup katalizatorów
2.wybrałem koło 10 zakładów i wysłałem wiadomość z prośbą wyceną mojego katalizatora.
jeden zakład się odezwał ale czekam na inne i opiszę ceny;]
A jak wywalę go z auta nie będę miał problemów z komputerem, nie będzie wywalało mi żadnych błędów??? Kolega wywalił w a3 2.0tdi 2003r i od razu problem był z komputerem. Mój silnik to arl+.
//Sony
Zdania zaczynamy z dużej litery i stosujemy POLSKIE znaki "ą" "ę". bende ? bendzie ? Albo zwracaj uwagę na błędy albo zmień IE na Mozillę, bo Twoich postów aż się odechciewa czytać.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2011, 18:48 przez chojny1987, łącznie zmieniany 1 raz.