umowmy się moze ze tankowanie i mycie to zadne grzebanie sie przy aucie .. kazdy uzytkownik samochodu to systematycznie robi i tego typu wpisy darujmy sobie
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Wymiana turbawy na regenerowaną z mocniejszym łożyskowaniem - 400 PLN - ( wtyki ), wycieczka do Mielca po nią - 100 PLN (kumplowi na paliwo), demontaż starej i wsad nowej - 150 PLN = 650 PLN
Cóż, aby nie było, że ja nic nie robie i tylko leje i jeżdże!
Obszyłem sobie skórą kierownice!
Kupiłem na allegro http://allegro.pl/pokrowiec-na-kierowni ... 23968.html Jestem zadowolony, skóra nowa i miła w dotyku.
PS. Na żywo wygląda duzo lepiej!
rafik, Jaki to jest kolor pokrowca? I jak możesz podaj wymiary kierownicy i kolor nici który wybrałeś.
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Exotic, nitka 16, kolor czarny zwykły. Musisz tak jak w ogłoszeniu zmierzyć miarą krawiecką (wymiarów nie pamiętam)! Szyje się około 45min, ale trzeba się przyłożyć i ładnie zaciągać nitkę. Ogólnie łatwizna...
"Wszystka wiedza pochodzi z doświadczenia. Doświadczenie jest produktem rozumu."
Immanuel Kant