Pastylke imo się przełoży ze starego kluczyka bez pilota

Masz może namiary na jakiegoś solidnego sprzedawcę?
GangstaMarc, no dobra, ale ta płytka, której teraz zdjęcie zamieściłem jest pod 434MHz tak ?GangstaMarc pisze:Sony, pisałeś mi kiedyś, że masz moduł 433MHz, i dlatego chciałeś odsprzedać kluczyk... Jesteś jednak w błędzie. Ten moduł komfortu 1C0959799F jest pod 434MHz... Jak napisał goomis86, 1J0 959 753 DA to odpowiedni kluczyk do tego modułu (tanio można kupić nowy i jest tego pełno)
Wszystko działa dobrze, a samochód mam z 2001 roku z listopada.spec pisze:Sony, a wszystkie światła, lusterka itp. działają dobrze?
Z którego roku masz samochód?
spec pisze:OMEGA, słyszałem kiepskie opinie o ich elektronice. Ponoć trzeba być bardzo blisko samochodu, żeby zadział pilot.
Sony pisze:Problem w tym, że na obudowie kluczyka mam napisane, że jest na 433MHz stąd właśnie zgłupiałem.
haszczu pisze:Witam. Teraz ja opisze coś o moim problemie. Ostatnimi czasy przestał działać mi sygnał dźwiękowy włączonych świateł przy otwartych drzwiach, oraz lampki na wszystkich dzwiach się nie świecą. Wyczytalem ze to moduł komfortu. Więc vag i czytanie błędów. Błędów brak. Co może być przyczyną skoro moduł sprawdzony.
Sprawa druga a mianowicie centralny zamek. Mam kluczyk z pilotem i drugi pilot. Przy pilocie w kluczyku po wymianie bateri normalnie mruga dioda a auto nie reaguje. Aha i przy okazji jeszcze podczas otwierania przestały mi mrugać kierunkowskazy, przy zamknięciu mrugają.
Jeśli byłby ktoś w stanie mi pomóc to byłbym wdzięczny bardzo