Tak ten, jednak nie dam Ci 100% gwarancji ze jest p&p . Tak tylko czytalem dol zostaje stary, gore podmieniasz, bo to "bolczyk" sie wyciera. Bo to wlasnie do dolu jest dolaczony element pozycjonujacy
jakby kto chciał to cały czas mam do sprzedania zamek do drzwi kierowcy nowy nie używany zamiennik, dałem za niego po zniżkach 80zł wersja z fabrycznym alarmem
Witam, w moim toledo przyszedł czas na zmianę zamka w drzwiach od kierowcy (nie działa centralny z powodu błędnego sygnału na zamku) i w związku z tym mam pytanie.... Kupić zamiennik (jeśli tak to jakiej firmy zamienniki polecacie) czy kupić jakąś używke? Jeszcze ewentualnie wchodzi regeneracja (zimne luty, wymiana mikrostyku itd ale nie wiem czy jest sens sie w to bawić jak zamienniki kosztują od 70zł w góre...)
czytałem... ale skoro jednym działają zamienniki i nie mają z nimi kłopotów to może jednak zamiennik... Bym nie czytał wszystkich wypowiedzi to bym nie pytał...
No ja bym właśnie po przeczytaniu nie pytał, bo jak widać ile ludzi tyle opinii... Nikt Ci nie napisze, co masz zrobić. Możesz co najwyżej wywołać dyskusję od nowa.
Panowie czy znacie jakiegoś elektryka z Wawy lub okolic, który by mógł naprawić oryginalny zamek drzwi? Nie chcę wkładać zamiennika bo z tego co czytam różnie z nimi bywa, wolał bym przywrócić do życia oryginał...
przelutowałem płytkę w zamku kierowcy.... lampka w drzwiach i centralna się świeci, otwieranie szyb z kluczyka też, niestety domykanie szyb nie dział i z kluczyka zamyka tylko drzwi kierowcy (nie załącza centralnego, natomiast gdy otwieram z kluczyka to otwiera cały samochód) Co to jeszcze może być nie tak???