Wczaraj wymiana napinacza paska wielorowkowego i paska. Graty + robocizna 260pln
Niestety to nie koniec wydatków. Zaczoł ubywac mi plyn z ukladu chlodzenia, powoli ale.. Mechanik zlokalizowal wyciek i twierdzi ze to trojnik tam gdzie siedzi termostat. Koszt samego trojnika cos ponad 200zl(ori)
Nie wiem Bonbini jak sie rzecz ma. Od góry nic nie widac a kanalu nigdzie nie ma zeby rzucic okiem. Od dolu widze ze mi gdzies po skrzyni kapie. Ida swieta moze chca popierdulki cos na mnie zarobic. A nie moge nigdzie znalezc nic do 1.6 pb no i wiesz nie wiem czy to kompletny trojnik czy tylko jakis kolnierz. Twoj tolus to 1L moj 1M tez jakas tam roznica zeby pare groszy skubnac. Jak mi w golfie III walnol to nie wiele mnie to kosztowalo. Jakis nie fart z tym kawalkiem plastiku.
Naprawiłem blokujące się drzwi od pasażera. Okazało się że ktoś wcześniej je demontował i linkę na klamkę za bardzo naciągną
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
1.12.2010
Naprawiłem zacięty zamek drzwi pasażera. Wpadła nakrętka. Skąd tam nakrętka?
14.12.2010
Powrót do domu z Czeladzi (19km) o 17:30 na 1 postojówce. Żarówki się jakoś wewnątrz rozlutowały, a żarnik cały. Założone Bosch-e świecą każda gdzieś indziej... Jedna na drogę, druga w niebo.
17.12.2010
Urwałem klamkę z tylnych drzwi usiłując wypuścić moją pociechę z auta w drodze do przedszkola. Wyjeżdżając zostawiłem za sobą dokładkę zderzaka. I love zima
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Świąteczny prezent dla mojego Tolka:
-rozmrożenie i umycie Tolka w 4 (słownie: czterech! ) wiadrach wody,
-namaszczenie uszczelek wazeliną techniczną,
-dolanie pół szklanki płynu do chłodnicy,
-dopompowanie 2 opon,
-zapodany antyzamarzacz we wszystkie zamki