Witamy!
Zapraszamy do pokazania tolka w dziale "moje toledo" no i chyba z Orzysza to rzut beretem do nas na zlot, który się odbędzie na mazurach (Zgon), także welcome welcome
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Na zlot postaram sie przyjechać bo to rzeczywiście blisko tylko nie wiem jeszcze jak będzie z pracą. Fotki postaram się wkrótce wrzucić ( jeszcze go nie fotografowałem ).
Ostatnio zmieniony 12 sie 2008, 06:58 przez grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzegorz tu sie witamy o spotach piszemu w dziale zloty i spoty o tu viewtopic.php?t=263 ps. tylko spamownik Tonny o spotach pisze wszedzie
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
CYRULIK pisze:Grzegorz tu sie witamy o spotach piszemu w dziale zloty i spoty o tu viewtopic.php?t=263 ps. tylko spamownik Tonny o spotach pisze wszedzie
i do kogo się da
Witam kolegę z mazur i zapraszam do aktywnego spędzania czasu na naszym forum
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
witam wszystkich tu obecnych. jestem nowy. jestem z okolicy Konina i od stycznia z dużą przyjemnościa poruszam się Seatem Toledo z 2000 roku z silnikiem 1.6 SR. pozdrawiam.