przeszukalem i zadnej infromacji i kodzie nie ma ale dzieki za adres tej stronki jutro musze zobaczyc jakie mam numery na radiu i powinien byc kodzik dzieki regii aaa ile razy mozna kod wprowadzic zeby nie zablokowac radia?
o ile się nie myle to 3 razy. jeżeli 3 razy źle wpisałeś to musisz zostawić włączone radio na około godzinę i znowu Ci wyskoczy napis żeby wpisać kod. jakoś tak to było
a ja mam problem z innej beczki...nie z wyciagnieciem tylko z wsadzeniem radia...otoz mialem zamontowany uchwyt na telefon, na taka stara ceglasta nokie. Wyciagnalem go, i zauwazylem ze radio sie nie trzyma. Nie da sie go wcisnac spowrotem tylko caly czas wyskakuje z tej wneki na jakie 0,5 - 1 centymetr. Jak je tam wsadzic zeby sie trzymalo?
Witam Kolegów ja mam inne pytanie czy jak wyciagne radio to ono wychodzi razem z kablami czy tylko samo radjo i schowana jest w środku obodowa ??? Nie mam kodu do radja dlatego pytam żeby nie rozkodować.
kolego razem z kablami ci powinno wyjść... przynajmniej u mnie tak jest. Jeszcze zależy ile chcesz je wyciągnąć. bo do pokoju to ci pewnie kabla braknie
Jak wyjmiesz radio to wyjdzie ci z kablami tyle że są one na tyle krótkie że za wielkiego pola manewru nie masz, to też zależy po co chcesz je wyjąć. Jeśli tylko po to żeby na nie popatrzyć ewentualnie coś przy nim naprawić w aucie to kabla ci starczy. Jeśli coś więcej to raczej radio musisz odpiąć.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Powiem tak. Nie za bardzo mi radjo odbiera do wymiany mam chyba stopke anteny ale nie bardzo moge sie do niej dostać nie moge zdjąć tapicerki jakoś mi sie nie udaje nie wiem czemu. I chce że tak powiem zamiast kabla od anteny włożyć normalny kabel i zobaczyć jak będzie odbierać dlatego pytam czy wyjdzie z kablami.
No to na tyle żeby zapiąć kabel to starczy ci miejsca. Możesz spokojnie wyciągać
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Jak juz wyciagniesz radio to podepnij woltomierz pod wyjscie antenowe przy wlaczonym radiu i zobacz, czy jest tam 12v. Jesli nie ma to masz walniety separator w radiu i nie zasila wzmacniacza w stopce anteny.