U mnie też miałem problem z otarciem drzwi ale z zewnątrz. Linkę przy klamce musiałem naciągnąć ale nie do samego końca. U mnie ustawione jest gdzieś trochę za połową. Metodą prób i błędów musisz naciągać. Jak za mocno naciągniesz to też będziesz miał problem z otwarciem drzwi.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Sprawdzić na początek czy linka założona również prawidłowo.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
samhain, jak ustawisz linkę od zewnętrznej klamki, to se środka też powinno się dobrze otwierać, a przynajmniej u mnie tak było. Tak jak pisali koledzy wcześniej, linka powinna być zaczepiona gdzieś w okolicach połowy.
samhain, na początek jak nie możesz otworzyć zdejmij uchwyt zamykania drzwi wewnątrz, jak to zdejmiesz to zdejmij linkę z klamki i następnie pociągnij za samą linkę. Jeśli bez problemu od razu Ci się otworzy tzn, że źle założyłeś linkę przy zamku (ten czarny zaczep dobrze nie wskoczył na swoje miejsce) i musisz rozbierać prawie wszystko od początku
Coś się stało z zamkiem w drzwiach od strony kierowcy. Po naciśnięciu przycisku na kluczyku otwierają się/lub zamykają wszystkie drzwi oprócz tych kierowcy. Co może być przyczyną?