ja mam vaga ale nie wiem czy domykanie idzie ustawić z pilota czy czasem nie potrzeba wpiąć sie jakims układem z elektryke szyb dostepnym z allegro. natomiast przebieg to raczej tez nie mozliwe handlarze opanowali to tak że ciezko coś sprawdzić lepiej sobie tym głowy nie zawracać
Myjnia ręczna rano środek posprzątany tyle musi wystarczyć. Byle nie wygląda jakby z budowy wyjechał Też ma, VAG ale nie mam tego programu do zrobienia domykania szyb. Teraz będę miał urlop to w końcu zajmę się i tym tematem co bym wiedział jak to się robi
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Ja też rano myjnia ręczna + szmata podczas pryskania pianą umyte A wyglądał masakrycznie bo pod lipą stał ;/. Środek w miarę ogarnięty Za 15 min ruszam na pilzno
Dziękuję za liczne przybycie. Pogoda oraz frekwencja dopisała Oby częściej takie spoty.
Fotki wrzucę jutro w tym temacie bo dziś jeszcze grilowanie i niebardzo mam czas
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM
Panowie jak i towarzyszące Panie Spotkanie było super, fajna atmosfera, ciekawe fury itd. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się się skrzykniemy w takim samym lub większym gronie. Byle nie mniejszym
Spotkanie nie obyło się bez przygód- w drodze powrotnej i mnie jedna spotkała ale to prosiłbym o zaglądnięcie do mojego tematu.
wojtek1916 pisze:Pisałem REMIQ o naklejce wysłałem gotówkę i coś nie odpisuje więc zagadaj o tym Jak dla mnie to możesz zgarnąć 2 smycze jakby miał na stanie.
Przypomnij mi się na PW. Widocznie przeoczyłem, przepraszam.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2013, 22:23 przez remiq, łącznie zmieniany 1 raz.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ