Piszesz o stukaniu, zobacz na poduszki belki tylnej. one tam stukają i to dosyć konkretnie wiem bo u siebie wymieniałem na jakieś tanie zamienniki i 6 miesięcy wytrzymały. Ja mam H&R + amorki gazowo olejowe, jest twardo nawet na15 jest przyjemnie twardo. Jak masz małą córę to najpierw sprawdź te poduszki czy nie są naderwane. bo komfort ci się zmieni. Jak coś to szukaj kogoś co ma tolka w wersji sport siedzi o 1,5 cm niżej i jest twardszy a nie pozbawiony komfortu jazdy.
jagieł pisze:hmmm czyli lepiej nie ryzykowac, albo najpierw sie skonsultowac z kims kto na MTS-ach ganial... tylko pytanie jak tu kogos znalezc w okolicy
Odradzam MTS badziewie , sam mialem i juz go wąłsnie wywyaliłem sprezyny siadły a komfortu zero , nigdy wiecej wynalazkoów
http://www.rbauto.eu
POLECAM
Było Toledo ALH 165/350NM
Było S1 -180/400 NM
Jest Toledo 2.3 AGZ 150
jagieł, looknij na forum Golfa, tam testujących MTS'a jest na pęczki.
Kaspoll1988 pisze:szukaj kogoś co ma tolka w wersji sport siedzi o 1,5 cm niżej i jest twardszy a nie pozbawiony komfortu jazdy
Sport, albo GT. -15mm, ale też komfortu o wiele mniej. Niestety tak to już jest. Gdybyś obciął seryjne o 1 zwój, to będzie niżej, a komfort taki sam. Tylko, że załadowany siądzie na odbojach...
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
jagieł, tylko pamiętaj, że jak dasz sztywne sprężyny z tyłu to będziesz miał większe siły na kielichach. Jak masz je skorodowane, to szybciej zobaczysz amorta w kabinie niż poczujesz radość z jazdy
Średnio optymalny. Mam HR i teraz jak założyłem zimówki to osłoną od silnika prawie na każdej nierówności haratam tak więc teraz muszę uważać zwłaszcza na skośne podjazdy na krawężniki i koleiny
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
tylko ze te hr obnizaja 35-40 z tego co widzialem a eibach zrzuca przod o 3cm i tyl o 2.5. kumpel ma w leonie prokita, 18" i nie jest tragicznie tylko na dziurach trza wolniej. ja na 17" bede miał troche grubszą opone wiec nie powinno byc zle.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb