a sa ogolnie choc czasami dostepne lusterka prawe z zakrzywieniem na martwe pole? bo mam prawe duże lusterko ale czasami brak mi tego zeby bylo tez martwe pole tam
a co musze zakupic zeby jeszcze podgrzewanie bylo? czego szukac
i co moze byc przyczyna ze jak ustawiam lewe lusterko to i prawe sie rusza... a jak prawe to tylko prawe sie rusza
serio? a nie powinno byc ze jak ustawiam sobie prawe lusterko to tylko prawe sie rusza a jak ustawiam lewe to tylo lewe ? bo tak to ustawiam sobie prawe a lewe rusza sie tak samo sie ruszaja ... myslalem ze to jakies spięcie gdzies bo wydawalo mi sie ze kiedys tak nie bylo
Gdy wsiada wyższa/niższa osoba to odruchowo ustawia lewe lusterko. Wtedy prawe idzie automatycznie tak samo jak i lewe, żeby nie musieć go przestawiać tak jak lewego. Jeśli automat nie trafił idealnie z ustawieniem prawego to możesz to skorygować samym prawym.
witajcie. mam problem w swoim tolku z lusterkami który był poruszony wyżej bez rozwiązania. mam elektyczne lusterka i czasami nie chcą działać ;/ otóż wygląda to w ten sposób - czasami jak ustawie na lewe lusterko działąją dwa czyli tak jak powinno lecz cyrk zaczyna się wtedy kiedy mam tez ustawione lewe a działa mi tylko prawe , i do tego skladanie nie działa wcale wtedy;/ zależy od nia raz działa ok potem znów nie .. kiedyś złożyłem lusterka i miałęm problem rozłożyć potem żeby jechać gdzies... ma ktoś jakiś pomyśł ?