kolego kebziu, być może w tv leciał odcinek, w którym występował podobny samochód w roli głównej, ale to nie było auto opisywane tutaj przeze mnie Moje auto przywaliło w merca. Przynajmniej zdjęcia, które mam na to wskazują. Chyba, że brat nie powiedział mi wszystkiego
to lep[iej pogadaj z Bratem bo uszkodzenia identyczne jak na zdjęciach. i takie same toledo. jestem 100% pewny że to te same, nie bez powodu od razu skojarzyłem odcinek z kilem na forum.. a odcinek zapewne da się znaleźć w niecie wtedy sam ocenisz
Kebziu
Polecam RB auto Olsztyn ulica Kołobrzeska 50.
Nie oglądałem tego odcinka, ale wiem, że ta stłuczka wydarzyła się poza miastem. A i bez policji się obyło, więc to na pewno nie nasze autko. A swoją drogą, samochód udało się naprawić. Już jeździ i ma się dobrze, ale w głowie gdzieś tam się zaszufladkowała myśl..., że autko jest po wypadku... Pozdr.
co się martwisz ... jedzie prosto, wygląda dobrze to nie wnikaj rozumiem, można się przejmować jakbyś miał ćwiartkę wycinaną i wspawaną... z tego co widziałem to nie było aż tak źle
Dokładnie. Moje też miało jakieś przygody blacharskie i pewnie drogowe ale jest z nim wszystko w porządku jeżdżę czwarty rok i ma się doskonale i nawet o tym nie myślę że coś się z nim działo a cieszę się że pali jeździ i się nie psuje Po co mi zdrowa i nie bita blacha skoro reszta nie działa
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
tak bywa ja też uderzyłem swoim w nasyp i cały zderzak przedni mam pospwany i nie moge na niego patrzeć nie widać tego tak mocno ale u mnie w głowie niestety ta myśl mnie wykańcza i pewnie wymienie ten zderzak na jakiś nie rozwalony z biegiem czasu bo lubie miec wszystko na tip top
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
Polecam !