Nie szkoda mi go bo nawet największemu wrogowi nie życzę aby trafił na takiego przeszczepa ..... Nawet nie wiem jaki mam kod silnika bo wcześniej w tym aucie był SR
A no to jak kupiłeś jakiś przeszczep to inna sprawa pewnie też bym się cieszył że tak się stało, ale osobiście wolałbym żeby z moim się nic nie stało choć też nówką salonową nie jest, bo jak mam znów szukać auta to mi się od razu odechciewa.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
skoro prawdopodobnie będzie szkoda całkowita, a auto nie było zbyt udane, to bierz odszkodowanie a wrak sprzedaj ubezpieczycielowi suma obu kwot musi być równa cenie rynkowej auta
Koszt naprawy wyjdzie mniej więcej 2000zł , więc wole go zrobić i sprzedać jako "nietłuczne od starego dziadka" po cenie rynkowej a to co zostanie dołożyć do nowego auta ....
djandriu pisze:więc wole go zrobić i sprzedać jako "nietłuczne od starego dziadka" po cenie rynkowej
No to jak tak zrobisz to uwierz mi będę mierzyło to auto i co nieco o nim napiszę. A już na pewno nie próbuj go wystawić na forum. Chcesz oszukiwać potencjalnego klienta proszę bardzo tylko nie wiem czemu o tym piszesz wszystkim i po drugie na forum. Takich rzeczy się nie robi.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb