migacz1981 pisze:U mnie w firmie z nowych autek-2x Sprinter 516CDI jeden 2009r ok.250kkmdrugi (Bestia )2010r 195kkm i nic poważnego poza eksploatacją i korozją
żebyś widział w jaki sposób się objawia to też byś pisał że nic poważnego (Rdzawy nalot pod zawiasami na tylnych drzwiach i malutki pęcherzyk tak ze 2mm pod listwą drzwi odsuwanych)a co najciekawsze tylko białe tak bierzeFaktycznie nic się nie dzieje korozja w tak młodym aucie to rzeczywiście nic poważnego
Roxon40 pisze:migacz1981 pisze:U mnie w firmie z nowych autek-2x Sprinter 516CDI jeden 2009r ok.250kkmdrugi (Bestia )2010r 195kkm i nic poważnego poza eksploatacją i korozją
Faktycznie nic się nie dzieje korozja w tak młodym aucie to rzeczywiście nic poważnego
Kitaj pisze:Chyba je zrobili jak opla...
Z niecierpliwością czekam na dni otwarte jak już zadebiutuje w Polsceremiq pisze:W każdym razie wracając do tematu - zobaczymy, jak będzie wyglądała wersja produkcyjna nowego Toledo, jakie będą silniki, wnętrze, osiągi i wtedy wyrazimy opinię. W każdym razie dobre będzie zobaczyć na drodze prawnuka mojego 1L
znajomy ma skode fabie 1.4 tsi 60 tyś i juz trzecie turbo, jeszcze na gwarancji
Konstruktorzy nie do końca dopracowali te silniki