No jeszcze nic nie robiłem bo to się stało 4 godziny temu i lekko się załamałem więc od razu szukałem "pocieszenia" tutaj jutro się zajmę sprawą dokładnie sprawdzę najgorsze jest to że otworzyłem auto normalnie wsiadłem odpaliłem zapaliłem światła i zapaliła sie już ta kontrolka od przeciwmieglnych przejechałem 5km wysiadłem sprawdziłem tylko czy się świecą światła i już się okazało że nie chciałem zamknąć auto i już też się nie udało wcześniej nie naprawiałem centralnego bo że tak powiem jak miałem toledo I to tam nie miałem takiego "luksusu" więc mi to nie przeszkadzało będę pisał co i jak
Chyba nieźle ktoś przy wiązkach namieszał w tym aucie. Ja bym się zastanowił z której strony strony on mógł być przed sprzedażą naprawiany i od tego miejsca zaczął szukać problemów.
no tak jak mówię jutro będę sprawdzał podstawy może rzeczywiście coś nie tak z aku po za tym jeżdżę nim od 3 miesięcy i wcześniej było cacy. Kolega mi podpowiedział że może kable w klapie się przetarły co o tym sądzicie?
Kable w klapie łatwo wyeliminować. W bagażniku po stronie kierowcy ściągnij boczną tapicerkę i zobaczysz wiązkę. Odpinaj kolejno wtyczki i zobacz, czy się poprawia. Generalnie przetarte kable do klapy potrafią robić niezłe cuda...
Panowie jest rozwiązanie problemu przetarte a nawet przerwane kable w wiązce między klapą a bagażnikiem także jakby ktoś miał podobne cuda to mniej więcej będzie wiadomo gdzie szukać dodam że dziś jeszcze zauważyłem brak świateł cofania i oczywiście przy tej okazji zapalała się kontrolka od świateł mijania i przeciwmgielne no i brak światła w bagażniku. Dziękuję wszystkim za porady.
Zdjęcie
Witam. Mam podobne objawy w moim tolku co Ty miales. Mozesz mi napisac jaka srednice maja przewody w tej rurce i ile ich jest. Aha i jeszcze czym zastapiles ta gumowa rurke po jej rozcieciu. Chcialbym to wiedziec bo bym kupil materialy potrzebne zanim zaczne cokolwiek robic.
Z gory dzieki Adam