zalej w40 do zamka i powoli to może się rozrusza ,ja tak miałem z wkładką ale teraz raz na jakiś czas się kluczykiem zamyka a co do modułu to może klawisz od zamykania od wewnątrz robi zwarcie i zamyka .
dominik, podepnij auto pod VAGa i sprawdź co za błędy Ci wyskoczą. Ja również miałem podobną sytuację, ale wiem że mam zamek od kierowcy do wymiany i jak dostanie wilgoci to robi takie cyrki.
Na vagu nie ma błędów przy tym. U mnie raz na jakiś czas też się zamknie. Moduł komfortu nic nie pokazuje. Podejrzewam popękaną wiązkę w drzwiach kierowcy, zwłaszcza że czasem głośnik gra a czasem nie.
DzieX, ja mam ten błąd sporadyczny, więc podejrzewam, że mi właśnie łapie błąd w momencie gdy coś się z zamkiem raz na te kilkadziesiąt razy pierdzielnie... W każdym bądź razie u mnie to kwestia wilgoci. Głównie w zimie bądź po solidnych ulewach takie akcje miewałem.
panowie mi się to zdażyło dwa razy podczas otwierania bagażnika. Ta wiązka co idzie z klapy bagażnika daje chyba popalić. jutro albo w sobotę podepnę VAG i wam powiem co wyszło
A zamek w bagażniku nie działa przypadkiem jak master w drzwiach kierowcy? Ja miałem podobnie i okazało się że wiązka która jest obok mocowania klapy wadziła. przetarł się kabelek od zamykania centralnego i łapał lewą mase, a że centralny jest sterowany minusem stąd domykanie. Przepatrz tą wiązke może to tylko to.