Mogę Ci pomóc odnośnie tego srebrnego egrzemplarza... Ja też jestem na etapie zakupu Toledo i szukam z silnikiem 1.8, 2.3 w lub bez gazu i wczoraj byłem oglądać właśnie ten model. Koleś sprzedający dokładniej jest ze wsi 2km od Daleszyc, ale to mniejsza z tym..
Powiem tak.. mechanicznie wszystko OKej jak na moje oko, ładnie ciągnie na benzynie jak i na gazie, zawieszenie ciche, nie sciąga, hamulce świetne, przeglądałem szybko książke serwisową to były wpisy, ale nie patrzyłem dokładnie bo! Auto ma strasznie dużo zaprawek lakierniczych (właściciel ma zakład lakierniczy) i chyba miał jakaś przygodę ale nie mierzyłem go miernikiem tylko wywnioskowałem ze strzelin i złego spasowania tylnego zderzaka. Sporo drobnych ubytków jak np. brak w drzwiach od strony kierowcy tego "dzyngla" do zamykania, a od pasażera z przodu brak od sterowania szybami jakiegoś plastiku, pęknięta lampa z tyłu. Ogólnie samochód mi się nie spodobał optycznie.. na zdjęciach lala, ale na żywo już gorzej
Jeśli kolego szukasz auta z klimą to nie ten bo on nie posiada klimy.. Zapytałem się jeszcze ile zleci z ceny to na starcie usłyszałem 12 200 a na aukcji 12 800, a wczesniej był wystawiony za 13 300zł. Pozdrawiam w dalszym poszukiwaniu.. Ja chyba skuszę się na sprowadzany na zamówienie egzemplarz z silnikiem 2.3