a ma ktoś może fotki jak to jest dokładnie zamontowane, no i jak wygląda w ogóle na tolku
jak patrze na te wąskie szczeliny przy bagażniku to mi się wydaje ze to nie ma prawa tam się zmieścić
mój koleżka dobry ma właśnie takie mocowanie, na tylnej klapie dokładnie w tych szczelinach. Próbowałem go przekonać żeby zalogował sie na forum ale nie chce, tak czy siak bądź spokojny Lucas na pewno sie zmieści zawsze sie mieści
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Nie napisał nikt o wadzie tego uchwytu. Ja sam chciałem sobie antenę zmontować na tym uchwycie poszukałem info na ten temat większość poleca ale ten uchwyt potrzebuje masy w przeciwieństwie do magnesu czyli trzeba zedrzeć kawałeczek lakieru do blachy żeby to dobrze działało mi było szkoda tolka zdzierać no i obawiałem się ewentualnej korozji jednak tam woda się dostaje i dałem sobie spokój mam teraz z nie dużym magnesem i tak teraz chowam.
Wkręty od tego uchwytu mają szpiczaste czubki które przechodzą aż do blachy,może to wada ale wystarczy odkręcić uchwyt i w miejscach gdzie wkręty zostawiły ślad popsikać miedzią w sprayu.Nic nie rdzewieje a nawet jak zacznie to pewnie będzie nim jeździć już trzeci właściciel
No ja też myślę nad CB. W poprzednim aucie miałem fajną antenę na uchwycie ale po zdjęciu zostały dziurki a po za tym ktoś chciał mi rąbnąć mocowanie i wygiął klapę więc teraz raczej skłaniam się na magnes Teraz tylko myślę jak puścić kabel bo miejsce na CB już mam. Tym razem rezygnuję ze stałej anteny
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Ja kabel na antenkę puściłem progami plastiki łatwo się odpinają i tak doszedłem do bagażnika gdzie umiejscowiłem magnes. Dodam że przy 200 km/h antenki nie zwiało a ma niezawielki magnes .
A powiedz mi srarczyło ci kabla seryjnego czy zmieniałeś go ? Chcę też puścić z bagażnika progami do przodu ale zastanawiam sie czy starczy mi tego kabla co dają przy antenach czy trzeba przedłużyć ??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb