Kurde jakos przeoczylem ta 4ta zarowke od zegarka . Przy okazji tez utworzyl sie problem z linka id predkosci co powoduje z wskazówka skacze jak szalona az do 70 km/h ahh
Złamałeś chyba tak jak ja przy wyciąganiu plastik który wchodzi w licznik trzyma linkę w jednym położeniu kiedy będzie złamany wskazówka drga do pewnej prędkości.Mam to samo kleiłem to ale i tak mam linkę chyba do wymiany bo nie wiem na 100% czy to ten plastik jest winny ale na to właśnie wygląda.
Powód jest dokładnie taki, jak pisze Radar. Plastik został złamany lub zsunął się po lince. Zrobiliśmy ten błąd jak wymienialiśmy podświetlenie u mojego ojca w 1L Ależ taka pomyłka jest upierdliwa
Witam,mam to samo z linką,ale to nie duży problem,gorzej z wyciągnięciem zegarów,prawie pół deski trzeba rozebrać,szok. Panowie,mam takie zapytanie,czy będą pasowały zegary z vw vento do tolka 95r ? Tak się zastanawiam czy zawracać sobie gitarę, chodzi mi dokładnie o fajniejsze podświetlenie, proszę o odp,dzięki.
bartek Garwolin pisze:czy będą pasowały zegary z vw vento do tolka
Podświetlenie i fajny duży obrotomierz mają Ale nie pasują P&P Chyba, że lubisz rzeźbić, bo Golfowe są dużo większe i obudowa wyprofilowana bardziej w prostokąt. Drobiazgiem jest przy tym, że w VW prędkościomierz jest elektroniczny i trzeba impulsator do skrzyni zamiast linki założyć.
Ale są tacy, co zakładali, więc działaj. A potem wrzuć fotorelację
A jeśli chodzi o samo fajniejsze podświetlenie, to polecam tarcze indiglo. Możesz do producenta swój wzór wysłać, choćby identyczny z fabrycznymi.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Fiu fiu,to sporo roboty ,no sam nie wiem ,chyba skorzystam z drugiej podpowiedzi,mam tez inne hobby które potrzebuje sporo czasu ,a tego i tego nie pogodzę raczej,ale dziękuję za odpowiedź.
Witam. Dopisuje się do tematu ale trochę w innej sprawie. Zaobserwowałem jakby jekieś zwarcie w liczniku w moim Toedo 1m. Licznik czasami jest podświetlony nawet gdy nie ma kluczyka w stacyjce. Świeci blady światłem ale widocznym szczególnie w nocy. Po pewnym czasie wszystko wraca do normy. Czy ktos miał do czynienia z takim problemem?? Nie mam bladego pojecia co to może byc....