[5P] Box do 1,9tdi 105km

Duże turbo, chip, napisz o tym tutaj.
Awatar użytkownika
INS
Forumowicz

[5P] Box do 1,9tdi 105km

Post autor: INS »

Według mnie zależy na ile lat auto kupujesz, jak chcesz go np sprzedać za 3lata to weź sobie tego box'a, jak to jest zakup na dłużej to przeczekałbym gwarancje i po 2 latach program. Nówka auto to w seri 115-120km będzie mieć, do tego z 260Nm nie są to chyba na tyle małe wartości żeby z trudem to jeździło (wiadomo że zawsze więcej-lepiej :-D ) ale 2 latka chyba można wytrzymać ;-)
AHF seria (122Km@246Nm) + Lightowy chip by Ali (137Km@297Nm) :-)
s
sz.p.bartek
Forumowicz
Auto: ...
Model: ...
Kontakt:

[5P] Box do 1,9tdi 105km

Post autor: sz.p.bartek »

W Gdańsku przy zakupie sie pytali "Czy chce Pan box-a który podniesie troche moc, czy chce Pan w tej samej cenie program, na którym poczuje Pan moc :)" Może zadzwoń do Gdańska do salonu i sie zapytaj. IMO warto podjechać po auto do 3miasta i mieć gwarancje z programem, a serwisować w Wa-wie.
Toledo II TDI ASV+ Powered by TUNE-UP
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

[5P] Box do 1,9tdi 105km

Post autor: tony »

sz.p.bartek pisze:IMO warto podjechać po auto do 3miasta i mieć gwarancje z programem, a serwisować w Wa-wie.

tym bardziej że to auto nie chodliwe więc każdy salon chętnie się go pozbędzie :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
A
ADIWWL

[5P] Box do 1,9tdi 105km

Post autor: ADIWWL »

nie są tacy chętni się pozbywać przynajmniej kometa twierdza ze sie dobrze sprzedaje tyle tylko ze z data produkcji 2008 maja cała paletę kolorystyczną i silnikową a nawet cordobę znalazłem z 2007r w salonie 2 letnia nówka.
Faktycznie pogadałem i w niektórych salonach w cenie boxa czip zobaczymy co dziś się dowiem u dyszkiewicza.
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

[5P] Box do 1,9tdi 105km

jak widać - warto poszukać :) konkurencja jest duża - kto szuka nie błądzi :)
nie widzę problemu w ściągnięciu auta nawet z 3miasta jakby był w dobrej cenie :)
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Tony
A
ADIWWL

[5P] Box do 1,9tdi 105km

no juz prawie załatwione w najlepszej cenie z czipem ma salon w płocku jutro podpisuje umowę w poniedziałek go powinienem odebrać :lol:
Awatar użytkownika
Sony
Administrator
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI ASV++
Kontakt:

[5P] Box do 1,9tdi 105km

Post autor: Sony »

No i obowiązkowo dział Moje Toledo musisz odwiedzić z aktualizacją danych <zygi> <zygi> <zygi>
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, 13:40 przez Sony, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

[5P] Box do 1,9tdi 105km

welcome to the club again :)
Tony
s
sz.p.bartek
Forumowicz
Auto: ...
Model: ...
Kontakt:

[5P] Box do 1,9tdi 105km

Post autor: sz.p.bartek »

ADIWWL pisze:no juz prawie załatwione w najlepszej cenie z czipem ma salon w płocku jutro podpisuje umowę w poniedziałek go powinienem odebrać :lol:

Kto robi dla nich chipa?
Toledo II TDI ASV+ Powered by TUNE-UP
A
ADIWWL

[5P] Box do 1,9tdi 105km

nie wiem kto dla nich robi twierdza ze oni to instalują jutro się dopytam no i 140km ma mieć
ODPOWIEDZ