przecież silnik to cześć zamienna i nikt go na przeglądzie nie sprawdza. Jedyne komplikacje to jak mówi Roxon40.remiq pisze:wszystkie przeglądy na lewo potem będziesz robił?
przecież silnik to cześć zamienna i nikt go na przeglądzie nie sprawdza. Jedyne komplikacje to jak mówi Roxon40.remiq pisze:wszystkie przeglądy na lewo potem będziesz robił?
rafal.1911 pisze:Jeśli chodzi o prawo to będę się tłumaczył ze przed chwilą zamontowałem silnik i sprawdzam jak działa wiem trochę głupie tłumaczenie ale może zadziała
rafal.1911 pisze:Za to pojawił się kolejny problem samochód nie ma mocy, to znaczy po dodaniu gazu dławi się i nie chce jechać, jak silnik jeszcze był w angliku nie było problemu potem postał trochę odkryty i to mogło mu zaszkodzić. Może to przez cewki (Zabrałem je do domu bo były mokre )??
rafal.1911 pisze:Miesiąc temu zapłaciłem za kolejny rok i teraz będę musiał zapłacić jeszcze raz czy tylko dopłacić różnice??
Sprawdź kod silnika i jeśli ten sam to tylko przekładać i gotowemichaels1800 pisze:Witam,
Muszę wymienić zatarty silnik. Mam możliwość kupienia silnik o tej samej pojemności (nie turbo), co mój z Audi A3, ale nie jestem pewny, czy będzie pasował. Będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam
Michał