Panowie o lusterkach już kiedyś dyskutowaliśmy
Ja mam produkcję 2002, rocznik modelowy 2003 i oryginalnie mam małe prawe lusterko Z tego co pamiętam, to nawet wlepka tak mówi.
widac ze wyswietlacz klimatronica nie wyswietla wszystkich pol, galka zmiany biegow chyba po wymianie, brak jednej sruby w mocowaniu grila na wysokosci tabliczki .Tyle zauwazylem
a wymiana tego wyświetlacza jest droga? bo znając życie jak zaczął się psuć to padnie do końca;) Ale ogólnie samochód warty jest swojej ceny i obejrzenia, czy odpuścić go sobie i szukać dalej?
Samego wyświetlacza nie wymienisz no chyba że uda Ci się gdzieś taki dobrać i przerobić ale to jest zadanie dla ogarniętych ludzi Musiałbyś wymienić cały panel a to koszt ok. 200zł. Co do mieszka to niestety jest to eko-skóra czyli jakość marna.
ja niestety jestem z tych "zielonych" więc z tym będzie problem;) wiem z doświadczenia jak takie drobnostki mogą zebrać się do kupy zepsuć nerwów i przy okazji uszczuplić portfel, więc odpuszczam i szukam dalej...
Dzięki za pomoc!
krotki1269, Jesli odpuszczasz to auto ze względu na "uszkodzony" wyświetlacz climatronika i wytarty mieszek zmiany biegów to powodzenia w poszukiwaniu auta 13 letniego bardziej pomartwiłbym się przesuniętym pasem przednim bo to widać po śrubach... ale z drugiej strony wszystkie naklejki na pasie są i szczeliny równe.. Ogónie to jak auta nie zobaczysz to nie będziesz wiedział. Mnie się ten egzemplarz podoba.
Maestro_86, wiem i wszyscy się ze mnie śmieją, że jestem bardzo wybredny, ale nie stoję pod ścianą nie goni mnie czas więc mogę sobie trochę powybrzydzać;) A ten był po pierwsze dla mnie trochę za drogi (wymiana podstawowych rzeczy na starcie + na bank jeszcze coś do wymiany), a po drugie wolę mniej skomplikowane naprawy, bo z climatronikiem jak ktoś przy wymianie się nie popisze i coś spie**** to będę się bujał a ja zawsze do takich rzeczy mam szczęście - nawet jak założyłem tutaj konto to się przekonałem:)