Scyzor, ostro z pradem pojechales, 30A to zdecydowanie za duzo, przyjmuje sie,ze akumulator Pb laduje sie pradem rzedu 10% pojemnosci, ale zdecydowanie lepiej ladowac go dluzej nizszym pradem, ja ustawiam prad poczatkowy 3A.
Błąd poduszki i licznika skasowany VAGiem. Jednak MFA ciągle nie nalicza kilometrów. Co za tym idzie średnia prędkość 1km/h i spalanie 99l/100km. Jakieś rady?
[ Dodano: 2011-11-27, 16:00 ] Problem rozwiązany, wymieniony został impulsator za licznikiem. Wróciło 4.2l/100km przy 120km/h.
[ Dodano: 2012-01-05, 17:33 ] Niestety problem powrócił i to dzień później... Wymieniłem cały licznik na inny i to samo. Po 24h przestaje działać średnie spalanie i przebieg na MFA.. Nie wiem już co może być przyczyna.
Czy można zrobić, żeby wyświetlało godzinę i temperaturę na zewnątrz na jednym ekranie, bo jakoś u mnie wszystko jest rozbite, a u niektórych widziałem 2 opcje na raz.
A co powinno się wyświetlać na tych dwóch długich wyświetlaczach pod wskaźnikiem temperatury cieczy chłodzącej i paliwa? U mnie cały czas są czarne, odkąd kupiłem samochód. Nie mam radia fabrycznego, bo widziałem gdzieś na zdjęciu, że pokazywało stację. Pewnie facet odpiął kabel do wyświetlacza, bo pokazywało jakieś błędy
Witam,mam 1l i wyświetlacz LCD przy zegarach jakoś mi szwankuje,spalanie utrzymuje sie na 30-13 jednostkach (zależy od humoru komputerka) temp. tez zle jest wskazywana.Pytanie gdzie szukac problemu i czy mozna cos z tym zrobic.
Witam koledzy mam problem z Komputerem MFA .
Dokładnie naciskając na manetce przyciski góra dół nie przełącza mi poszczególnych opcji MFA
.
ogólnie manetka chodzi bo wycieraczki działają OK
powiem tylko że czasami jak odpalam auto to pokazuję temperaturę .
Co może być nie tak?