cześć, wiem jak to sie spisuje, jeżdżę firmowym autem które ma cos takiego w radiu pionieer, jakiś wysoki model, nie zmam sie na nich,radio z telefonem łączy sie przez bluetooth i jak w telefonie ustawie samoczynny odbiór, to samo odbiera, no a mówisz do takiego małego mikrofonu, a rozmówce słyszysz w głośnikach:)
Ja prywatnie używam słuchawki bluetooth noki-jak dla mnie bardziej praktyczniejsze:)
ja mam blupunkta ze bletoth zestawem glosnomowiacym mikrofon mam na oslonie przeciwslonecznej sam sie dziwie ale echa niema wogole i jestem zadowolony dziala to bardzo dobrze pozatym ze slysza pasazerowie cala rozmowe
http://www.allegro.pl/item373257862_dal ... _wawa.html A co myślicie o tym? nie jest drogie, ma wszystko co potrzeba i jeszcze sterowanie telefonem, za 379zł, może będzie działać? popatrzcie i wyślijcie mi swoje opinie, bo nie chce pakować za dużo kasy w radio, już z tego wyrosłem-tu cena jest jeszcze do przełknięcia
hmmm nie slyszalem o tej firmie generalnie radio ma kupe bajer ale wydaje mi sie ze to chińszczyzna wiec dobrze to nie wrózy niby gwarancja jest ale ja bym sie na nie nie skusił ..