arek1600 pisze:Podesłałem kolege do tego auta ODPUSZCZAM z nim...
to jeszcze się pochwal czego się dopatrzył itd... no i czy to w końcu 130 czy 150KM ?
Ten ARL z drugiego linka wygląda przyzwoicie, cena normalna, a nie 19900 za ARL z 2003r, więc gość raczej wie co ma, z opisu widać, że sprzedawca prywatny. Zdjęcia niezbyt dobre ale wygląda OK.
Auto ściągnięte z Niemiec.
Grzane fotele = brak uchwytu na kubek
No i silnik godny polecenia... Spali tyle co zwykłe 110 a jest czym jechać. Ja bym się nim zainteresował
Zastanawia mnie tylko jedno:
byłem przekonany że po lifcie (inne lusterka) miały doły zderzaków w kolorze, no i do tej pory tylko takie spotykałem, a ten ma plastiki na dole czarne... nie wiem czy były takie, czy wymieniane, ale ostatnio spotkałem na giełdzie Leona z identycznym przypadkiem i okazalo się, że to czarne okazało się jakąś chropowatą okleiną imitującą plastik, a tam gdzie była zdarta lub obita, było widać oryginalny kolor taki jak samochodu - to była jakaś kombinacja, nie wiem czy po stłuczce czy co.... (z tyłu tak miał i z przodu też)
a co do tego pierwszego - może to złudzenie, ale lewy bok (strona kierowcy) w połowie odcinają się 2 odcienie, a pod maską błyszczy się bardziej jak w kabinie... ja osobiście takie odpuszczam. I co to wogóle za kierunki... jakieś pomarańczowe...