Sony pisze:PITER1981, można to VAGiem włączyć, żeby z pilota się domykały nawet. Tylko o ile dobrze pamiętam ta opcja wchodzi w grę od rocznika 2001 chyba...
Działa w każdym roczniku... u mnie w 2000, a robiłem dwóch znajomych z 99. Wystarczy mieć moduł komfortu - to jedyne wymaganie.
Panowie moje toledo ma wszystkie 4 szyby elektryczne,ale niestety jest z 99 roku,więc chyba vagiem nie pójdzie,dodam że mam vaga,ale polskiego i kabel na usb,więc chyba d.pa
koti z tego co tam pisze to właśnie to jest do automatycznego zamykania szyb po zamknięciu samochodu
PITER1981, a jak otwierasz drzwi kluczykiem i przytrzymasz to szyby się opuszczają? Jeśli tak to da radę to zrobić. Jest taki czeski programik do tego, poczytaj temat bo to już było.
Ja mam Tolka z 99 roku i 4 elektryczne szyby. Zamykanie szyb z pilota nie działało mi do czasu jak założyłem alarm. Teraz szybki same automatycznie mi się zamykają jak zamykam auto z pilota. Niestety się nie otwierają.
Z tym czeskim programem to było tak, że tylko niektóre moduły komfortu udało się przeprogramować, jak próbowałem w swoim (1M 2003/2004 SIGNO) to wyskakiwał błąd, a na stronce pisało, że jak wyskoczy błąd to nie da rady zrobić.
Chyba że ktoś robił VAG-iem (o ile się da) to niech da znać jak.