Koledzy mam do was takie pytanko,a mianowicie chodzi mi o oryginalne radio z zestawem do telefonu w Seacie Toledo II.Chciałbym odłączyć ten zestaw,i nie wiem czy da się go jakoś odłączyć bez wyjmowania radia???? Przeszkadza mi to,że jak zapale samochód i pochodzi jakąś minutkę to ten zestaw zapikocze i radio się ścisza robi się to tylko gdy zapalę samochód,potem jak po głoszę jest już cały czas normalnie,może trzeba coś ustawić??? Jeśli ktoś miał takie coś to niech piszę. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Można wyjąć bez odłanczania. Jeśli masz Radio AURA CD to powinny podejść zwykłe blaszki (klucze) z dowolnego radia wtyksz je pod reg głośności i pod klawiszem "5".
Jeśli wtyk ISO nie jest zespolony to pogłanczaj wszystko oprócz anteny i wtyczki zasilaj.acej i od głośników.
Przede wszystkim musisz odkręcić schowek. Tam jest centralka. Jeden kabel idzie wzdłóż słupka pasażera i na szybie masz antene. Idą kable do radia, które możesz w sumie przeciąć jeżeli nie zależy Ci na zestawie. Poźniej idzie kabel po słupku kierowcy do mikrofonu i jest jeszcze głośnik ale nie wiem gdzie bo był w moim przypadku on już wymontowany przez poprzedniego właściciela.
Głośnik mam pod schowkiem. Koledzy a jakbym odpiął sam głośnik to myślicie,że byłoby wszystko ok??? Chodzi mi tylko o to żeby nie było tego pikotania i żeby radio mi się nie przyciszało.
Jak odepniesz sam głośnik to sądzę że pikotania nie będziesz miał ale radio pewnie będzie się ściszało bo nadal będzie widziało zestaw
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb