Regii gdzie zakłądałeś? w Krakowie? ile Cię wyniósł koszt całkowity? ja zamierzam sobie założyć na tył i boki, przód wole zostawić jak jest, i nie wiem ile kasy odłożyć, robią z atestem??
ja zakładałem w firmie http://www.teefka.com/ i cena zależy od foli moja jest droga ja zapłaciłem 850zł ,a co do atestu to czegoś takiego niema w polskim prawie jak atest na szyby mam certyfikat dla ciemniaków z instytutu szkła i ceramiki
w lubelskim orientujecie się gdzie można dobrze przyciemnić szybki?? Pytałem w hanesco ale cena zaporowa........i niechcieli mi przednich bocznych zrobić
ja polecam kolege z okolic debego wielkiego tj. 30km od warszawy, przyciemnil mi 5 szyb za 500zl a gosciu jest dobry bo ma podpisane umowy z salonami samochodowymi i daja mu nowe auta do roboty jak cos to namiary podam na pw
Dowiadywałem się ostatnio jaki byłby koszt przyciemnienia szyb w toledo (tylna + w tylnych drzwiach) w punkcie Auto Szyby , Łódź na Kilińskiego 221, (42) 682 89 89. Koszt 360zł.
ale dowiedziałem się również że znajomy kumpla przyciemnia szybki z certyfikatem i obiecał mi, że napewno taniej niż w/w oferty. Więc na wiosnę planuję przyciemnianie.
rafik, przyciemniałeś kiedyś jakąś szybę albo oklejałeś auto?
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".