Witam wiecie co muglbym zrobić z tymi światłami świecą jasno tylko krutko straszenie bylem na diagnostyce i ustawili mi jeden reflektor drugiego nie bo coś tam zwalone jest ale i tak żadnej poprawy nie widzę. długie świecą super jak w dzień ale krutkie to są tragiczne stracj jechać 100 na krutkich. pomużcie
Wsadź jakieś HID i będą świeciły mocno i wszędzie tylko nie na drogę. Generalnie zacząłbym os oczyszczenia kloszy z zewnętrznej strony, (nie wiem czy da się bezpiecznie rozkleić ale chyba nie) to wewnątrz je wyczyścić no i wsadzić jakieś lepsze żarówki.
W ostateczności jak masz za dużo kasy możesz wymienić lampy na nowe.
I naprawdę popraw błędy bo aż w oczy rażą.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Exotic, aj nie zauważyłem. Jeżeli jedną ustawili a drugą nie to przecież jedna nie da rady wystarczająco oświetlić drogi. Jakiej firmy są te lampy? oraz czy zwykłe czy jakieś soczewki?
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
w jednym reflektorze jest coś ułamane a jeden jest już niby dobrze ustawiony tak zrobili na stacji nie wiem możliwe że i zał stacja. żarówki mam h7. Lampy mam orginałki i nie są one jakieś brudne czy coś są ładne przejrzyste. one świecą jasno tylko za blisko, a u was w tolkach dobrze świecą krótkie? bo jak będą za wysoko to będą oślepiać innych. Albo się przejadę na jakąś inną stację diagnostyczną.