No nie wiem ponagrywam jeszcze raz jakieś nowe płyty i zobaczę jak będzie szwankować to wy.... ją w cholerę i zakupię interfejs zmieniarki
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
No to sobie dziś poszedłem do auta z dwiema nagranymi płytami jedną firmy Maxell a drugą Sony i efekt ?? Sony czyta jak marzenie a Maxell nie odczytał Dziwna jest ta zmieniarka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Witam kolegów ja mam problem z moją zmieniarką mianowice raz czyta płyty cd raz nie jedna czyta drugie nie. Poprzedni właściciel podobnierz jej nie używał i podejrzewam że może laser jest brudny ??????
A i jakie plyty czyta zmieniarka to jest clariona zmieniarka czy mp3 będzie czytać czy nie ???
Kupiłem Seata Toledo i nie ma w nim tej zmieniarki, a radio jest kasetowe. Chciałem najpierw wymienić radio, ale nie chce ingerować w cały panel na desce więc postanowiłem zakupić zmieniarkę a radio zostawić. Nie za bardzo podobają mi się nie fabryczne radia w całym tym słupku, dlatego skoro w schowku jest już pzreznaczone na nią miejsce to czemu nie...
Mam kilka pytań z tym związanych
1. Czy występowały różne wejścia/wyjścia z tego radia na zmieniarkę - czy jest tylko jedno określone i jeden kabel który to łączy?
2. Czy żeby zmeniarka zadziałała z radiem wystarczy ją podłączyć, czy trzeba mieć jakieś kody itp?
3. Czy zmieniarka czyta ngrywane płyty ?
Kolega koti odpowiedział mi już, że czyta nagrywane płyty oraz że wystarczy podłączyć, ale że są wejścia okrągłe i kwadratowe
Tyllo czy zmieniarka jest podłączana tym i tym czy określone modele są np okrągłą a inne kostką i po prostu muszę trafić na dobrą ??
Ogólnie czytałem przed chwilą trochę na ten temat i sie zacząłem zastanawiac nad jakimś radiem z mp3 - tylko martwi mnie jak to będzie wyglądało na panelu - nie fabryczne radio?