Witajcie,od pewnego czasu gdy włączę kasetę lub podłącze Nokię N95 pod Aurę to po chwili włącza mi się autorewers w magnetofonie i potrafi tak bez końca przełączać kasetę z jednej strony na drugą.Proszę Was o skuteczną podpowiedź a może ktoś posiada instrukcję po polsku ale z magnetofonem,dziękuję za podpowiedź i jestem ciekaw czy ktoś się z czymś takim spotkał,pozdrawiam forumowiczów.
fafik, na początku proponuje zapoznać sie z regulaminem który znajduje się tu: viewtopic.php?t=11 a szczególnie z pkt. 5.
Po drugie zanim o coś zapytamy to używamy opcji SZUKAJ
Mialem tak z kasętą adaptacyjna ale wyciagnełem i wlozylem jeszcze raz i tak kilka razy i przeszło. wydaje mi sie ze na poczatku kaseta ma duzy opór zeby ja obracac i radio uznaje to za koniec kasety...
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc odświeżam ten.
Mianowicie chodzi mi o zestaw do telefonu jaki mam w aucie - Tolek II z 2002 roku. Jest to chyba standardowy zestawik który obsługuje telefony nokii z serr 63xx, 62xx, 61xx,51xx.
Moje pytanie brzmi:
1- czy ten zestaw obsługuje tylko w/w modele nokii?
2 - czy istnieją jakieś adaptery aby dało radę podłączyć inny model nokii?
3 - i jesli obsługuje stare modele 63xx, 62xx, 61xx,51xx to czy da radę też z nowszymi typu 6210 Navigator,Nokia 6220 Classic, 6300i,6210 Navigator itd?
Sztuką nie jest kupienie gotowego produktu, sztuką jest Customizing