No pewnie tak ale myślę że przy podobnych parametrach z Ibizą i tak byśmy przegrali
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Kaspoll1988 pisze:Ja mam serie AHF 110 dzis miałem okazje scigać sie z honda 1.5 no musiał odpuścić. Ibiza lżejsza , ale Tola za to ładniejsza
Honda to godny przeciwnim ja to zawsze do hond pod chodze z respektem bo raz ze wysoka sie kreca,lekkie sa to nigdy niewiadomo jaki silnik w niej siedzi bo zazwyczaj cos nadłubane sa
Kaspoll1988 pisze:to była zwykła 1,5. V-tec by mnie zmieszał!! 1.4 is też nie ma szans. ale za to lepiej trzymają po zakrętach i to mnie wkur!! muszę coś rozkmninić!!
nic niewykminisz chyba ze auto obnizysz i usztywnisz ale jak jezdzisz po miesie duzo to niejazda bo kazda nierownosc czuc ja miałem tak niedawno jedno auto obnizone i jezdziłem szybko po miescie w nocy ładnie jezdził mimo ze małe auto ale trzeba było znac droge
KrystianNh, ja np mam obniżone i jak jadę od placu centralnego w stronę stadionu hutnika to za światłami z klasztorną jest takie wklęśnięcie i przy 100 km/h jest tarcie... i nie kupię już obniżonego auta...
dominik pisze:KrystianNh, ja np mam obniżone i jak jadę od placu centralnego w stronę stadionu hutnika to za światłami z klasztorną jest takie wklęśnięcie i przy 100 km/h jest tarcie... i nie kupię już obniżonego auta...
ja tak jak napisałem post wczesniej jezdzilem obnizonym cc i niekiedy 2 razy zawisłem na progu zwalniajacym a duzo jezdze po hucie