Martinez pisze:coś w tym jest, parę razy jechałem jak komp pokazywał 0 i spokojnie przejechałem nawet 15km... ale wiadomo styl jazdy gorszy niż na emeryta
Żebyś się, któregoś razu nie zdziwił, że auto stanie i pozamiatane
tyle ze czy to w benzynie czy to w dieslu to wskazania kompa sa tylko orientacyjne i są obarczone jakims tam błedem .... prosty przykład: spalanie srednie wg kompa i spalanie srednie zmierzone poprzez tankowanie "pod korek" tez beda się miedzy soba róznic w wynikach ... oczywiscie nie bedzie to róznica rzedu kilku litrów ale zawsze jakas różnica jest podobnie jak wskazania zasięgu na rezerwie
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]
Witam. Niewiem czy już ktoś miał ten problem ale nie umiem znaleźć tego tematu. Mianowice kupiłem tolka z 2000 i co sie dzieje:
wskazówka poziomu paliwa głupieje raz przy małej ilości paliwa pokazuje full albo idzie całkiem na dół poza pełny bak. Jak przekręcam kluczem w stacyjce to coś tam próbuje sie ruszać co pare dni wraca i nawet pokazuje dobrze ale zazwyczaj jest na full albo na dole wisi. Rezerwa świeci i piszczy normalnie.Ma ktoś jakiś pomysł?
Ostatnio zmieniony 09 sty 2011, 19:38 przez flex80, łącznie zmieniany 1 raz.