kornat pisze:Sony, również dostałeś paczkę czy osobiście odbierałeś?
W tym sklepie kurierem dostarczają paczkę, a kosztuje kurier jedynie 20zł Odbierałem zatem od kuriera i oponki wszystkie elegancko sprawdziłem przy nim, dopiero kasa i pojechał
kornat pisze:Sony, również dostałeś paczkę czy osobiście odbierałeś?
Sony pisze:W tym sklepie kurierem dostarczają paczkę, a kosztuje kurier jedynie 20zł Odbierałem zatem od kuriera i oponki wszystkie elegancko sprawdziłem przy nim, dopiero kasa i pojechał
Najlepiej przedzwoń jeszcze do nich i dopytaj czy wszystko gra. Ja tak zrobiłem. Zawsze możesz poprosić o nowsze oponki w zamówieniu ;p Masz tam specjalne okienka do opisaniakornat pisze:Ok. dzięki za informację. To zamawiam.
Może masz do takiej temperatury płyn chłodniczy hie hie idę zaraz kołpaki założyć to Ci powiemkornat pisze:A może ktoś jeszcze sprawdzić jaka wartość się wyświetla pod kanałem 49 ?? ja mam -6o i nie wiem co ona oznacza, nie ważna czy silnik jest zimny czy ciepły czy lato czy zima wiecznie -6o i się nie zmienia.
Sony pisze:takiego wątku nie pamiętam. Tutaj piszcie o wszystkim o czym się Wam podoba, gadka luźna na każdy temat. Myślę, że przyda się taki niesprecyzowany wątek.kornat pisze:Sony, również dostałeś paczkę czy osobiście odbierałeś?
W tym sklepie kurierem dostarczają paczkę, a kosztuje kurier jedynie 20zł Odbierałem zatem od kuriera i oponki wszystkie elegancko sprawdziłem przy nim, dopiero kasa i pojechał
No wiesz... te opony nie były zapakowane także odrazu je oblookałem. Poza tym kolo spoko, kurier z DPDRoxon40 pisze:Ciekawa firma kurierska. U nas to najpierw kasę bierzemy a potem klient może sobie towar zobaczyć.
Ciekawa firma kurierska. U nas to najpierw kasę bierzemy a potem klient może sobie towar zobaczyć.