Tomas pisze:Dla mnie np. to ogłoszenie jest bardziej realne i chyba nawet tolo lepiej wyposażone http://otomoto.pl/seat-toledo-C9321881.html
Generalnie większość aut do sprzedaży ma "właściwy" przebieg ok 200 tysięcy km (+/- w zależności od rocznika), a prawda jest taka, że jeśli auto jest sprowadzone powiedzmy od Niemców czy Holendrów i ma silnik diesla, to albo ma przelotu ok 25 tysięcy na rok użytkowania, albo kupione było po mniejszym lub większym dzwonie (wtedy przebieg może być mniejszy, ale za to blacharsko może być różnie). I nie ma co wierzyć w zapewnienia, że akurat to auto pochodzi od jakiegoś dziadka, który tylko po zakupy i do kościoła jeździł. W 2008 roku sprowadzono ponad 1 milion aut (dane SAMAR), według ogłoszeń same bezwypadkowe, garażowane, od pierwszego właściciela (starszego pana) i z przebiegiem ok 200 tys. Petlik pisze:Moim zdaniem jest maksymalnie przechwalony:
"brak jakichkolwiek ognisk rdzy" - czyzby to auto wody nie widzialo? To nie jest rocznik 04, a 94...
"Niesamowicie oszczędny" - fakt, diesel, ale czy az tak oszczedny jak go chwala?
"Mały przebieg - 161 tys" - diesel i 161 tys po 15 latach? Wolne zarty...
Zastanawia mnie tez fakt, ze nie ma obrotomierza. To normalne?
Misiek pisze:W 2008 roku sprowadzono ponad 1 milion aut (dane SAMAR), według ogłoszeń same bezwypadkowe, garażowane, od pierwszego właściciela (starszego pana) i z przebiegiem ok 200 tys.
Wazne, ze silniczek suchulki, oleju nie wciąga, dynamika OK, więc co ja będę się martwił kilometrami skoro autko dobre