_carlos- jaka jest widoczność przez te zasłonki od wewnątrz? Coś takiego jak przez tylną roletę czy lepsza? Jak się u ciebie sprawują bo myślę nad nimi?
Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec???
Taka sama jak przez tylną roletę - na pewno jest lepsza niz przez szyby przyciemniane. Miałem w poprzednim aucie i do jazdy lepsze są zasłonki. Z reszta w okresie jesienno-zimowym ściagam zasłonki. Ogólnie jestem zadowolony.
Ja wlasnie zakupilem i powiem tak. Wykonanie nawet ok. Szkoda tylko ze daja metki na zaslonkach (rogu) . Slabo to wyglada. Mocowanie jest katastrofalne. Daja po 3 uchwyty ktore slabo sie montuje i w dodatku w jednym punkcie zaslonki nie trzymaja sie dobrze i odstaja.
Na youTube widzialem lepsze mocowania i firmy sprzedajace nie oszczedzaja i daja po 4 -5 uchwytow na strone.
Zrób zdjęcia jak to u Ciebie wygląda. Ja mam już 4 lata i nie narzekam. Dobrze dociśnięte uchwyty górne w dół powodują, że zasłonki trzymają się sztywno. Wiem, że kiedyś gościu z forum golfa miał problem ze spasowaniem i mu wymienili.