Witam od kilku dni mam problem iż po zgaszeniu auta wyjęciu kluczyka i otwarciu drzwi brak sygnalizacji o pozostawieniu właczonych świateł. Pytanie czy jest jakis bezpiecznik od tego ? gdzie znajduje się ten piszczek.
filmad, auto 1M i swiatełko wewnątrz kabiny się niezapala to samo dotyczy swiatła w drzwiach hmm czy to wina jakiego czujnika (switha) hmm gdzie on sie znajduje.
Ja też miałem ten sam problem ale nie zdążyłem go rozwiązać sprzedałem auto jedyne co ustaliłem ze była to wina czujnika otwarcia drzwi jest on częścią zamka u mnie zawinił w drzwiach kierowcy.
niektórzy twierdzą ze może to być też wina modułu komfortu.
A centralny Ci normalnie działa? Może to bezpiecznik? Ze schematu wynika, że za to odpowiada jeden bezpiecznik z tych małych na górze (jak patrzeć od góry i od prawej strony, to 3cia kolumna 3ci rząd - na schemacie oznaczony jako nr 14)
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
Jak nie zapala się światełko w drzwiach i w kabinie to pewnie padł mikrostyk w zamku. Niestety będziesz musiał wyjąć zamek i go sprawdzić. Oryginalny nie do kupienia w ASO, na alledrogo jakieś zastępcze widziałem lub tutaj LINK
Gurszczak u mnie te same obiawy co u ciebie.Kiedyś miałem ten problem ,ale sam sie rozwiązał,naprawił sie sam.Teraz od wczoraj znowu sie zepsół.Licze że znowu sie naprawi .Daj znać jak to naprawiłeś