dzuda pisze:Na których utrzymanie nie będzie cie jeszcze długo stać skoro jeździsz tolede'm II a pieprzysz jak byś miał worek kasy.
Haha
No proszę cię... Skoro ty jesteś taki bogaty to dlaczego nie kupiłeś żonie jakiegoś porsche czy bmw tylko toledo II czyli zwykłe auto dla ludu które jest warte tyle co nic?
A tak wgl to:
dzuda pisze:Osobom normalnym nie jak powyżej...
Ja ci nie ubliżałem, każdy ma swoje zdanie i może je wypowiadać, zresztą nie byłem jedyny więc uszanuj je i odpowiedz normalnie a nie od razu poniżasz.
Chodziło mi o to że ceny dobrej instalacji dla większości aut jeżdzących po drogach to 4-8 tys więc nie wiem skąd ten twój przelicznik że gaz ma kosztować połowe wartości auta? Masz jakieś pojęcie wgl o cenach instalacji gazu?
I jak chcesz kupować tolka za 5600zł czyli wg ciebie twoja instalacja gazowa x2 to szerokiej drogi bo albo będzie pognieciony jak kartka papieru albo spawany z dwóch (przynajmniej w Polsce)
dzuda pisze:w motorze mam 181KM i śmiało mogę powiedzieć że to jedzie ale na kolana nie powala
Może czas przesiąść się na odrzutowiec? Nie gnaj tak na motorze bo ojciec Mateusz cię zatrzyma i będziesz w TV
Nie każdy w wieku 26 lat dorobił się dużej firmy i bmki za worek kasy, jeżeli ci się udało bez pomocy taty to moje gratulacje ale to nie powód żeby traktować innych jak biedaków a już wgl ciosem poniżej pasa było zarejestrowanie się na forum toledo i napisanie że jest warte tyle co nic.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje że tusk też się do ciebie dobierze